Friday, April 3, 2009

Burberry Handbag

This is what Ive been dreaming for...where can I get this for free..huhuhu







12 comments:

comey_lote said...

kat msia berapa price range burberry handbag kin tau tak?
haritu ada jugak crush kat burberry nih, tp skang dah jatuh hati kat gucci plak...hihihi

comey_lote said...

baru perasan profile kin dah tukar...dah jadi fulltime housewife ek..
welcome to the club..hihihi

Anonymous said...

kin pun tak pasti berapa range harga dia..tak pernah survey pun kat butik di M'sia ni...tapi dalam website international ada dalam $700 - $1500...cantik ker Gucci? tunjuk lah sikit ida suka yang mana satu nyer design...kat M'sia byk sgt yg immitation punyer..tapi tak cantik...


hihihi..yes thank you..kena cari something tuk spend time at home..any idea other than blogging?!!!

Farah Ikin said...

sori ter pilih Anonymous lak ....

丽英 said...

http://www.vogmall.com

From here,you can find a lot of things,

such as GUCCI,PRADA and other famous brands of shoes,

LV handbags and so on.

You can save 50%-80% in here!

Just cost you a few seconds.

Welcome!

Farah Ikin said...

tapi takder buberry lah kat sana..and the price quit expensive too..btw do you always buy there?

comey_lote said...

insyaAllah nanti ida tunjuk a few yang ida berkenan

Farah Ikin said...

ok nanti tunjuk plak dalam blog ida yer

jengae said...

hi akak!!!

bag no 4 tu saya suka. yg no 3 tu tak mcm stail akak sgt...tp cun lah...beso pon besooo puas hatii

Farah Ikin said...

yer ker no 3 tak mcm stail akak...tak perlah ubah stail sket

~shafini said...

hai shikin! tak pernah mai blog ni haha lawa laa template! =) kalo nak kirim beg burberry/ coach etc kat fini bgtaulaa yek. time summer sale murahlaa sket

It's Me said...

to fini::wah best nyer...so fini da start bizness jual handbag ker?? nati leh lah shikin borong, jual blk kat M'sia .. aci tak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.