Tuesday, April 21, 2009

break

hai,
 
Realy sorry for letting my blog without any new entry...huh...now i at my hometown actually my hubby's h/town...at pasir mas kelantan...we will stay here for a quite long time as i also not working anymore and my husband is still in his study week..so grab this opprtunity to spend time at our hometown...my children also very happy coz he can met his cousin and play 24x7..hihihi...i also have a pleasent time here with my MIL and SIL..they all are very nice...i will still open my blog for any Smix message and intermittenly reply it...okay Have A nice Day

6 comments:

Farah said...

oh husband ikin org kelatanta ke...hihi sonok kan ade kg jauh2 ni..suka balik ganu jugak kg belah husband :D

Farah Ikin said...

hai farah..aah..hband org kelate..sama lah kiter yer

azzamoro said...

ikin, kite nak tau mane nak beli dslr murah........... ade ker murah bwh seribu? heh heh. BTW, kite link to ur blog gak eh..

Farah Ikin said...

hai azza..thanks visit here...DSLR murah kat Da mines..kedai dia kat tingkat bawah..nama kita pun tak ingat tapi ada Bintang lah lebih kurang nama dia...awak nak camera jenis apa? Nikon ke Canon?

Farah said...

ikin...saye rase awak patut tulis entri bagaimana nak memilih kamera dlsr yg baik la...sbb sy juga plan nak beli satu hohoho (ntah bila mase ntah boleh beli hahaha)..

Farah Ikin said...

hehe..tulis entri tu mmg cadangan yg baik..tapi saya ni bkn nyer expert sgt pun...cuma tumpang sekaki ngan hubby jer..kalau dia mmg expert..boleh lah ziarah ke blog hubby saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.