Tuesday, November 6, 2012

SKINCARE METAL FORTIS Naturall 99 | Siapa pernah guna?

Semalam baru beli produk ni...tunggu lah nanti dalam 7 hari kita tengok ada perubahan atau tak..

Kalau sesapa pernah guna produk ni boleh lah bagi testimoni..ok ke ko kan.

Bagi yang tak kenal rupa METAL Fortis ni meh tengok gambar kat bawah ni.


pic google from http://qinsyamiqa.blogspot.com.



ni wajah saya semalam..kenapa nampak mcm kembang je? (tak sedar diri lah tu)

4 comments:

Noriza Md Isa said...

Ok ke pki produk ni..

Farah Ikin said...

setakat ni yang sabun dia mmg saya suka..buat muka jadi lebih cerah dan tak kusam.yang day and night cream tu saya pakai kdg2 sebab dia melekit sikit.

ma kan said...

salam..nak tanye,krim malam buat muke menggelupas x?

Farah Ikin said...

wassalam...krim malam ada gelupas sikit tak byk..lepas 3-4 hari dah okay.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.