Monday, January 3, 2011

Salam...

semua dok sebok buat entri hepi new year tapi aku tak pun...skang tgh menghabiskan masa bersama anak dan menjadi suri sepenuh masa..hehehe..

leti tak hilang lagi .. sebab baru jer sampai dari kampung my husband ... nanti dah tenang semua nya baru boleh update blog okay!!

4 comments:

liza said...

bestnya balik kg..teringin nak balik kelantan tapi hubby kata takder budget..sedih

Farah Ikin said...

hehe,,,mmg betul nak blk kg pun kena pikir budget gak eek..sebab jauh..seb baik mak kin dekat jer.

comey_lote said...

hihi...patut la ada gamba budak2 main air tu yek...

p-xie said...

hehee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.