Monday, January 18, 2010

breastpump second hand

apa pendapat korang tentang breastpump second hand??.....iyerlah kalau boleh mmg nak yang baru..tu sebab nak tahu apa kekurangan dan kelebihan yg 2nd hand punye breastpump

saya tgh konfius ni...

terjumpa dlm forum ada orang nak let go breastpump...tu lah nak minta pendapat sesiapa yg sudi nak sumbang kan pendapat

ni detail dia dan gambar :



Harga nak letgo : RM400
Jenis breastpump: Medela Swing
Accessories : seperti dalam gambardan beg (takder kotak)
Reason to let go : dia dah upgrade to double pumping
Usia : 3 bln

Nak amik ke tak nak..dah mintak kurang dah harga..tapi dia tak bls lagi email...

8 comments:

azzamoro said...

ala ok je if condition ok. kite pun carik yang 2nd hand je nanti. hehe

Faz & Faz said...

ok kut.... tapi shield tu (yg kena attached kat breast) better beli baru, for hygiene purpose. mesti ada jual kat internet... kalu xder, dekat the curve ada jual... tapi, kalu boleh mintak kurang lagi bagus kan???

Farah Ikin said...

azza : betul kan..kalau ok apa salah nya..kita ada sorang lagi nak let go spectra 3..dia jarang guna sebab anak dia byk dirrect bf..guna cuma kalau nak kuar jauh jer..dia belaja lagi

Farah Ikin said...

ila : ingat mmg nak cari shiled baru..kat internet mmg byk jual kan...nanti tgk lah kalau dia ada balas email berapa leh kurang

mar!ahaf!z said...

kalau still in gud condition. ok aje.. parts boleh beli baru nnt..

Aida Zairina Ishak said...

kenapa try x amik spectra 3 yg baru dan cost not reach 400??

Farah Ikin said...

hai kak aida...ada yg kata spectra tak sesuai utk aerola besar..medela sesuai...so mcmana kak aida..any suggestion from ur experience.. :)

Aida Zairina Ishak said...

err...ye ke? x sure la pulak. Akak just guna manual pump avent since i'm on unpaid leave...tu pun dah bnyk membantu Alhamdulillah..but kawan2 akak mmg ramai guna spectra 3 even kat DEMC pun guna spectra 3..dah pernah try n mmg senang laaa...and kalau x salah spectra 3 pun boleh convert to double pumping...hihi...add rita rahayu from MLO kat FB n u can ask her personally...akak bnyk gak sembang2 ngan dia kalau dia online..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.