Tuesday, September 1, 2009

good news

Alhamdulillah...akhirnya saya berjaya juga dapat kerja...keje kat company lama jugak tapi dekat bkt jalil, dekat sikit ngan umah ... kontrak aje setahun ... tulah pikir2 kalau tak kerja nampak nya akhir bulan kering kontang ... syukur sgt dah dapat kerja ni ... pas ni kena tahan lah dgn pressure yg bakal menimpa :)

7 comments:

Farah said...

alhamdulillah..rezeki baby dlm perut tu :D

Farah Ikin said...

to farah: nampak nyer mcm tu lah rezeki anak2

azzamoro said...

i keje kat tpm. nnti kite lunch skali nak?

Farah Ikin said...

to azza:hehe...bole sgt lah nati lepas raya ye...i mcm dah dpt feel u keje kat tpm jugak...i maybe keje kat enterprise 4 scope..u kat mana tpm?com apa?

comey_lote said...

alhamdulillah..abestu camana kelas kin? ke kin sambung study par time?

Farah Ikin said...

to ida: hai ida...kelas sekali seminggu .. masih lagi full time...lagipun kin keje 3hari keje 3 hari off dan seterusnya sama continue...jadi hari off lah kin jumpa supervisor dan siapkan tesis tu...nampak nya lepas ni mesti sebok

MAK TEH said...

alhamdulillah..rezeki anak2 ikin,kena byk bersabar ya.caiyokk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.