Wednesday, September 9, 2009

apa ada dalam kotak lama

semalam tergerak nak korek2 dalam kotak lama dlm stor...ingatkan nak cari hubby punyer baju melayu raya thn lepas2...tapi benda lain lak yg saya jumpa...upa2 nyer ada 3 helai baju mengandung 2 thn lepas...elok jugak..tak yah lah beli baru...condition pun ok...sbb guna masa pregnant je kan..pas tu simpan dalam kotak...
yg baju putih bunga2 hijau ni lengan dia pendek sikit...kain dia macam bergetah sikit,stretchable
yg hijau plain ni kain dia agak jarang dan nipis ... kena pakai inner, simple je design dia
yang ni sgt nice color and design...dia tak der tali kat belakang..so bila pakai dia akan kembang...ada lace kan bhgn dada..tapi tak nampak sbb pakai tudung kan...lengan panjang penuh
baju2 ni semua saya beli kat pusat pakaian hari2...mmg murah2..rasa harga dalam tak sampai rm40...tapi kain dia tak sekualiti yg kat mothercare or kedai branded lah...tapi ok lah not bad..sebab pakai pun kejap jer kan..kalau pandai jaga boleh pakai utk 2 kali pregnant..ada lagi kat dalam stor tu tapi malas nak punggah berhabuk..nanti asyik bersin ajer

13 comments:

MAK TEH said...

Selamat Hari Raya buat Ikin n family.maaf zahir dan batin.byk wat kueh raya?Mak Teh tunjuk je..

Anonymous said...

INSERT

Anonymous said...

Рекомендую скачать [url=http://softzero.ru/skachat/skachat-adobe-reader-x-9.10.0.1-rus-russifikator ] прогу[/url] [url=http://dlya-vzloma.ru/kombohacker.html ]для взлома[/url] , которой я лично [url=http://vzlomal.ru/content/programma-dlya-vzloma-pochty-mail-skachat-besplatno-programma-dlya ]взломал[/url] [url=http://mailhacker.ru/]пароль[/url] своей подруги, программа сможет [url=http://vzlomat.ru/soft/29-nakrutka-schetchikov-besplatnaya-programma-dlya-nakrutki-schetchikov-poseschaemosti.html ]взломать[/url] что угодно.
Оцените простую Программу для угона и взлома ICQ
Программа для угона ICQ номеров , позволит Вам взломать любой ICQ номер и оставить его себе.

[url=http://vzlom-icq.ru/]Скачать СЕЙЧАС[/url]

Если есть вопросы можете [url=http://dobavit.com/]добавить[/url] меня в [url=http://skachat-skype-besplatno.ru/ ]skype[/url]: Vzl4730OM , [url=http://vzlom-icq.ru/]ICQ[/url]: 563198707 или написать на [url=http://mailhacker.ru/]почтовый ящик[/url],я как закончу [url=http://tour-fly.ru/tags/%EE%F2%E4%FB%F5+%E2+%D2%F3%F0%F6%E8%E8/ ]тур[/url] сразу отвечу. Но это однозначно рабочая [url=http://programma-dlya-vzloma.ru/]программа для взлома[/url], я ей пользуюсь [url=http://bez-raboty.ru/]на работе[/url].

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.