Sunday, June 21, 2015

Progres villa kami selepas 4 bulan

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...di sini ingin mengambil kesempatan mengucap kan selamat berpuasa..dah hari keempat malam kelima...sekejap je rasa masa berlalu kan..

Sebelum masuk bulan ramadan hari tu semua kerja2 rangka rumah telah berjaya di siap kan.. maka seterusnya kerja2 seperti plaster siling, pemasangan mozek tiles, cat dan kemasan lain pula akan di jalankan.

Jadi sekarang kami suami isteri tengah giat mencari kontraktor plaster siling dalam bajet yang di tentukan. Rambang juga mata nak pilih design yang bersesuain dgn bajet..hehe..kalau ikut hati pilih mmg sampai ke 15k ke 20k kos nya...jadi nak jimat kena la hati2 memilih.

 Hadapan rumah

 Tingkap berawning genting

Dapur


Nanti kita update lagi ya...


4 comments:

adianiez AIDA said...

tahniah :)

Farah Ikin said...

sama2 AIDA

MAK TEH said...

Assalam, senyap je ikin, sehat semua?
Sibuk ngan anak2 n rumah baru ya
Tunjuk la rumah,

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.