Monday, March 7, 2011

tukar tukar

Bila aku dah malas nak update blog,  aku suka tukar template blog aku..hehe..kenapa aku selalu berkenan yang ada warna pink...takper janji aku suka..

6 comments:

MAK TEH said...

Wah..thumbs up...pink ok ape.my fav kaler jugak.jom jahit ikin,mak teh baru berjinak2 menjahit bag .ikin dah tgk kan?rasanye kaler combination x sesuai kot.

Farah Ikin said...

mak teh..ok sgt dah tu yg mak teh jahit..cantik bangat!!!..leh lah belajar ngan mak teh nanti yer!!

my name is Yana said...

okay le ni,siap de header lg,dulu kalau tk silap template bukan blogspot punye kan?ni template dr mana? i pun kalau boleh nk ade header sendiri...you tukar camane ek n upload header? kena edit kod html, nak buat takut jahanam lak blog...

Farah Ikin said...

hi yana...header tu i pun main hentam ajer...kat template lama header besar..so tukar template blogspot yg minimal black..pastu just edit kat design >> page elements >>> header...click yg header then select "instead of title and description"...jadi lah header yg tuhhh

Shahayu said...

cantik... suka warna pink....sejuk jer...

Farah Ikin said...

thx ayu sudi jnguk ke sini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.