Tuesday, February 8, 2011

apa yang busy sangat tu...

Salam

ishhh..lama betul daku menyepi dari dunia blogging ni...
sebenarnya maid ku tu baru jer berhenti..jadi memang tak menyempat nak mengupdate blog.
minta maaf banyak2 lah pada yang tertunggu update daripada ku yer...(hehe..ada ke yang tunggu..tolong jgn perasan okay!!)

Dalam beberapa minggu ni memang teramat busy..pertama aku kena siapkan chapter 1 and 2 tesis
then kena siapkan aku punya tesis definition..adoi bingung kepala di buatnya...
kalau lah aku ni tak bekerja..dok kat umah sepanjang masa takper jugak...
balik kerja pun dah penat..nak layan anak lagi..mmg tak larat..alamt nya memang tak siap kerja di buat nya
seb baik supervisor jenis understanding...leh extend lagi

Pastu aku sebok dengan wedding adik aku ni...after 9 years of my wedding...adek aku pun selamat lah mengakhiri zaman bujang nya...

Nanti aku update cerita dgn gambar sekali yer..hehehehe

3 comments:

MAK TEH said...

busy busy as a bee,sabar aje la ikin,kalu mak teh dok dekat,ikin boleh tinggalkan anak2 kat mak teh..hi3x,lama betul x bertandang kesini ya.salam

MAK TEH said...

hi again ikin.x boleh ke blog comey,boleh tolong mak teh.thanks

yujiayao said...

For those of you who are purchasing Faucets,we realize that this is one of the most important purchasing decisions you will make. You have made the best choice in choosing one of our Bathroom Sink Faucets,Kitchen Faucets or Shower Faucets, as they are constructed of the highest grade materials to ensure that your new Faucets lasts forever. You can be confident in your purchase as each item comes with a no hassle 30 day return privilege.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.