Friday, October 15, 2010

asal dapat jejalan, boleh ajerrr

hubby dok soh tengok tesis dia..mengerah aku yang dah lepas buat presentation semalam .. present proposal defense ... bengang betul cakap pasal PD tuh...tak lepas aku ni.. dgn kata lain FAILED ye puan2 hehehe(dalam hati ni frust tau) .. kena present semula .. thn depan lama lagi tuhh...bln julai nanti.

sebab hubby janji kalau aku tgk kan tesis dia, dia nak bawa gi jejalan lowyat esok..jadi apalagi aku pun terus buka dan baca lah ... edit lah keje aku ni .. mcm seorang editor lah.,..

2 comments:

aNa SuZaNa said...

ana pun nak tukar tp tak berani lg.. kekke

Farah Ikin said...

hi ana..tukar apa?background ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.