Friday, March 5, 2010

my first session

alhamdulillah streamyx dah masuk..tak yah lah tumpang wireless jiran umah sebelah..baru sonok skit nak ber n3 ...

tapi ari ni bkn nak citer pasal internet ke streamyx yg baru masuk tu...kan saya dah citer yg saya dah beli b.pump dulu...jadi saya pun start lah mengepump .. perasaan sblm nak mula tu mcm ada sikit gementar..takut hasil nya tak berapa menggalakkan ... ada lah 2-3 hari benda tu terperap .. dok tunggu jer masa yg sesuai..

pada sesi pertama, hasil nya boleh dikatakan not bad lah...bak kata akak yg dekat butik sususibu .. masa mengepam kena relaks dan tenang .. so saya ikut lah nasihat dia .. tak der lah pikir sgt air susu kuar byk ke sikit... hasil nyer adalah seperti di bawah ni .. ohh kena rajin lagi ni


dapat lah dalam 3oz..hihi..boleh lah..sikit2 lama jadi byk


6 comments:

Wan Anie said...

teruskan usaha ikin, masa awal-awal ni selalunya hasil tidak menghampakan.

bekalan untuk masa depan.. hihi bila kerja nanti :D

MAK TEH said...

how do you feel masa ngepam tu ikin?MT x pernah merasa,masa anak masuk wad dulu,bila breast kita bengkak-MT guna yg pam tgn tu--very sensational?mcm breast feeding?air susu byk ke?selamat mengepam....????marwan ok?

Hasliza said...

hai ikin..selalu jenguk sini tapi tak drop komen..kat sekolah dulu kita tak bertegur sapa pun kan..hehe..congrat on ur new born..pasal pump ni..samalaa kita..guna yg sama..spectra3..best kan guna pump ni..banyak susu boleh dapat..teruskan usaha tuk Bf anak yer:)

Farah Ikin said...

to wan:minta2 kuat semangat utk perah susu..demi anak kan

mak teh: masa ngepam rasa sgt best..tapi ada sakit sikit lah..air susu setakat ni masih byk lagi..i'allah cukup...marwan masih bersimen lagi tgn, tapi nakal masih lagi

hasliza: kita tak boleh nak link ke blog awk lah...nak ltk dlm blog listawk pum bf anak yer..wah..sama lah kita yer..nanti letak link yer :)

liza said...

hehe..takleh link back rupanya..ni url kita..www.mamawafiy.blogspot.com

mar!ahaf!z said...

wah pump baru.. spectra 3 eh.. bravo!
slamat ngepam. moga rezki mencurah2.. utk ikin n anak2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.