Friday, June 19, 2009

aku tak percaya....hihi


assalamualaikum....


dah lama rasa tak mencecer kat dalam blog ni .... mmg sebok sangat dah lah internet kat kg tu masalah sikit, rasa macam katak bawah tempurung pulak ... email tak dapat bukak , blog member tak leh baca ... soooo boring ..... masa dok kat kg tu hari2 kalau sarapan mmg aku akan makan nasi berlauk ayam masak gulai, tapi sejak kebelakangan ni rasa tak der selera ... kalau terbau nasi tu mesti aku rasa macam nak muntah ... aiiikkk , sejak bila lak aku boleh hilang selera dgn nasi berlauk ... kalau tak itulah favorite aku ari2 ... ni mesti ada yang tak kena ngan diri aku .... pastu perasan kalau aku tgh masak , aku tak boleh makan masakan aku sendiri ... pelik tu lah ... naper aku boleh rasa macam tu ye .... mesti ada something wrong somewhere ... aku "mengandung" lagi ke???? ... ishhh tak mungkin ... aku ada pakai IUCD ... takkan la boleh mengandung ... tapi aku ingat sebelum pakai IUCD nurse ada bg tau yg dia tak 100% berkesan ... cuma dalam 99% - 97% tepat .... dalam hati aku dah menggelabah .... mcamana ni???


suatu hari aku pun gi farmasi dan beli upt dan wat sendiri kat umah ... hati dah berdebar2 dah ni ... harap2 -ve lah ... tapi kalau +ve pun aku redha dan happy sesangat ... my husband must be very happy and lucky to have me yg boleh lahirkan ramai anak utk dia ... hihihi ...


lepas dah beberapa saat , OMG!!!!!! ..... POSITIFFFFF!!!!! ... macam tak percaya .... orang pertama yang aku bg tahu ialah hubby aku .. masa tu aku keseorangan di kelantan kerana ada ujian penilaian di umk adalah satu post ni aku apply dan berjaya gi ujian dia ... kat umah mil aku pun call dan hubby pun mcm coolll jer dengar berita .. tau dalam hati tu melompat gembira


tiada sesiapa yg tahu selain dari hubby ... dan selepas aku tulis entry ni maka ramai lah kengkawan dan pembaca blog aku akan dapat tahu berita gembira aku ini .... di harap kandungan aku ini sihat dan semoga aku selamat sehingga melahirkan anak aku yang ke-empat ini .... ini yang keempat tau jgn marah .... hehehe ... INSYAALLAH

dalam gambar tu menunjukkan yang aku skang dah 5weeks and EDD dia pada 20hb feb 2010 .... hmmm tak sabar nak da baby lagi .... hehehhe

8 comments:

Wan Anis Sorfina said...

Alhamdulilllah! tahniah3 ~ tumpang gumbira!

Farah said...

waaahh..no 4 tu..tahniah ikin!!! semoga semuanye selamat dan sihat :D

Fazahra Life said...

waa..padanla lama menyepi..

Congratulation Farah..eh jaga diri baik2 tau. Jgn lasak2 sangat..hehe..mother of 1 nak bg nasihat kat mother of 3+1..hehe

~shafini said...

waaa congrates!

MAK TEH said...

horey......tahniah ikin,ini adalah hadiah hari bapa yg special gitu.....masih diKel.?jaga diri ya..baru 4..bole lagi tuuuu....

Farah Ikin said...

Wan:thanks...hopefully semuanya selamat dan baby juga

Farah: hihii...Farah bila lagi nak tambah??...doakan kite selamat sampai melahirkan...

Fazahra: benarnya nie tak der kena dgn lama menyepi ... sbb kin kat kelantan blk kg abg ...tapi tak sangka lak kin mengandung ... tq atas nasihat tak kesah lah u mother of 1 masing2 mesti ada pengalaman yg berbeza kan???

Fini: Thanks ye fini...

Mak Teh: terimakaseh mk teh...bg lah nasihat sikit ..mak teh kan org lama mesti byk petua ... hihi ... kin kat kl da ... sepanjang cutri 2 minggu tu kin kat kelantan ... aah baru 4 ... abh kalau boleh nak sebelas katanya...hihihi

comey_lote said...

Jelesnyaaa :-(
but i'm happy for u ikin...

naiey said...

Salam farah...
sonotnye..dpt baby lg...jelesnye...tk sabar nk baby lg...doa2kan ekk..ameeennnn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.