Wednesday, March 12, 2014

by Saharaf

Salam...



Saharaf tu nama yang aku letak dalam SSM punye borang..kihkih...duduk saja2 jadi aku just register je mana tau nak jadi business woman yg berjaya **mode verangan**

Camno dapat Saharaf tu..hehe..ku terbalik2 kan nama ku

Sila lah lawat instagram saya  sophie_by_saharaf

Enjoy la cuci2 mata ya

Da..Nite


1 comments:

Kuazue Mohd said...

assalamualaikum.. singgah cari mesin jahit, sampai sini terus polow... wah.. ada nama sendiri ya.. tapi tu lah cik azue tak der instagram.. apa kata jom sertai kami di AKADEMI BEKERJA DI RUMAH.. mana tau boleh lagi maju n cepat jadi bisness women..jom baca kanjut kat blog cik azue
http://kuazue.blogspot.com

by the way, macam mana la urus 5 permata hati tu ya.. cik azue yg dua ni pun kekadang pengsan juga dibuatnya..hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.