Monday, February 8, 2010

newborn baby

(ummi dia pun nak interframe gak..hehe..ni kat wad keesokan hari nya)

saya telah selamat bersalin pada 3hb feb 2010 jam 11:20pg di hospital kajang...wat announcement lah dulu yer...tak dapat nak citer pjg lagi...hihi

nama baby tak der lagi...nanti hari ketujuh baru bagi nama

ok..ummi nak rehat pjg........

7 comments:

Farah said...

tahniahhh!!alaaaa comellnyee

bie said...

tahniah ...slmt berpantang :-)

mar!ahaf!z said...

tahniah :) comel baby! happy bf yeah!

naiey said...

Tahniah farah..comelnye...doakan nai lak yer..teringin sangat nk baby...comel!comel!comel!hehehhe..geram tgk..take care k...

Farah Ikin said...

farah: thanks farah for the wish

bie: thanks bie..harap leh pantang samapai 44 hari sebab ni takde org nak jaga..arap kan hubby je lah

maria : thanks...happy bf 2 u 2

thanks nai...kita mmg selalu doa kan utk kwn2..insyaAllah ada rezeki nai tu

comey_lote said...

Tahniah kin...
alalalalala chomelnyaaaaa!!

Wan Anie said...

alahai... comei nyer baby... sukakan tengok baby sejuk hati jiwa raga sumer..

Congrats yer... ni baby yg ke 4 ker?

Baru dapat jejak... lunk yg ikin letak haritu silap, saya pun da add blog ikin dlm bloglist saya :D take care

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.